Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Το νου σας στους "επαγγελματίες" πολιτικούς.

του Γιάννη Αθανασιάδη
 

Όπως σε κάθε "αξιοπρεπή" "εγκληματική" συμμορία για να γίνεις μέλος πρέπει να περάσεις από την δοκιμασία να σκοτώσεις  κάποιον, διότι με αυτόν τον τρόπο γίνεσαι συνένοχος και θα εξασφαλίσουν ότι θα είσαι υπάκουος και δεν θα μιλήσεις γι αυτήν. Έτσι και η Ευρωπαϊκή συμμορία δέχεται στους κόλπους της τους εκάστοτε πολιτικούς του συστήματος.

Όσο κι άν παριστάνουν τους "αριστερούς", τους φιλολαϊκούς και κάποιοι τους "επαναστάτες", όλοι αυτοί οι "πολιτικοί", δεν ειναι τίποτα άλλο παρά μια εγκληματική συμμορία με διαπιστευτήρια την συνενοχή τους και εξασφαλισμένη την "ομερτά".

Αν υπάρχει ελπίδα αυτή εκπορεύεται από τους απλούς "κανονικούς" ανθρώπους του λαού και την ανιδιοτελή συμμετοχή τους στα κοινά.

Το πρώτο βήμα για να διολισθήσεις στην πρώτη κατηγορία, ειναι να γίνεις η να επιδιώκεις να γίνεις, επαγγελματικό κομματικό στέλεχος.

Δυστυχώς αδέρφια.

Το νου σας στους "επαγγελματίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιάννης Αθανασιάδης

Γιάννης Αθανασιάδης
Αγωνίζομαι για την απελευθέρωση και την ευημερία της πατρίδας μου. Πιστεύω στην αυτοδιάθεση των λαών και την ειρηνική συνύπαρξη και αυτονομία των ανθρωπίνων κοινοτήτων. «ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»