Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Θα στείλουν το λαό στην αγκαλια των εθνικιστών

του Γιάννη Αθανασιάδη.


 
Στα Σκόπια σκοτώνονται μεταξύ τους αλβανόφωνοι με σλαβόφωνους, (ο πρόεδρος της βουλής είναι βαριά τραυματισμένος). Στην Αλβανία ο λαός ειναι στους δρόμους ζητώντας την παραίτηση της κυβέρνησης.

Στην Κροατία έπεσε η κυβέρνηση συνασπισμού. Στο Κόσοβο αναζωπυρώνεται το εθνικιστικό και ο uck δηλώνει "έτοιμος". Η Σερβία οπλίζεται και προετοιμαζεται για πολεμική προβοκάτσια.

Στη Βουλγαρία για πρώτη φορά στη μεταπολεμική περίοδο μπήκαν στην κυβέρνηση οι εθνικιστές. Η Τουρκία, με τα γνωστά της θέματα, έχει δεσμεύσει το μισό Αιγαίο για άσκηση με αληθινά πυρά.

Μεγάλη Αλβανία, μεγάλη Τουρκία, μεγάλη Σερβία, μεγάλη Βουλγαρία, μεγάλη "Μασεντόνια του Αιγαίου", μεγάλη Ελλάδα, με σκλάβους τους λαούς τους.

"Να σκοτώνονται οι λαοί για τ' αφέντη το φαΐ".

Το σενάριο αποσταθεροποίησης και γενικής ανάφλεξης των Βαλκανίων είναι σε "καλό" δρόμο.

Η πολεμική βιομηχανία θα βγάλει καλό "μεροκάματο".

Οι λαοί όπως πάντα θα είναι οι μεγάλοι χαμένοι.

Ακόμα κι αυτοί που στα χαρτιά θα νικήσουν!

Μέσα σε όλα αυτά, στην Ελλάδα της οικονομικής κατοχής, της κρίσης και των μνημονίων, του εξαθλιωμένου λαού και της μιντιακής χειραγώγησης, αν οι δημοκράτες δεν μπορέσουν να ενωθούν κάτω από εθνικοαπελευθερωτικά, αντιιμπεριαλιστικά προτάγματα, (σε συνθήκες αποσταθεροποίησης και ανάφλεξης), ειναι βέβαιο ότι θα στείλουν το λαό στην αγκαλια των εθνικιστών.

Η κλεψύδρα αδειάζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιάννης Αθανασιάδης

Γιάννης Αθανασιάδης
Αγωνίζομαι για την απελευθέρωση και την ευημερία της πατρίδας μου. Πιστεύω στην αυτοδιάθεση των λαών και την ειρηνική συνύπαρξη και αυτονομία των ανθρωπίνων κοινοτήτων. «ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»