Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Έστω και αυτή την ύστατη στιγμή υπάρχει λύση!



του Γιάννη Αθανασιάδη

Όσο 6 χρόνια τώρα φωνάζαμε ότι, κάθε μέρα που περνάει σφίγγει η θηλιά των ευρωναζιστών, μέχρι να διαλύσουν το κράτος και να πουλήσουν το οικόπεδο υπό μορφή σκράπ, μαζί με το εναπομείναν έμψυχο υλικό, τρώγαμε την λοιδορία ως γραφικοί, από τους ευρωλιγούρηδες και τους ξενόδουλους.

Ωστόσο οι "θεσμοί" και η εθελόδουλη παρέα τους, φρόντιζαν να μας το επιβεβαιώνουν κάθε τόσο, απλά ο λαός μας δεν έπαιρνε χαμπάρι.

Κάθε χρόνο και κάθε κυβέρνηση μας έλεγε ότι το δεύτερο εξάμηνο ή με τον νέο χρόνο κλπ, έρχεται η ανάπτυξη και κάθε χρόνο πηγαίναμε προς το χειρότερο.
Τώρα πλέον η συντριπτική πλειοψηφία του λαού βιώνει το γενοκτόνο ευρωνταχάου.

Μόνο που τώρα που νοιώθετε την ασφυξία, (όσοι ακόμα νοιώθετε και δεν έχετε γίνει ζόμπι), να ξέρετε πως...

Τώρα δεν υπάρχει βελούδινη διέξοδος προς την ελευθερία.

Μας στερούν με πολύπλευρες ενέργειες την δυνατότητα να απαλλαγούμε από δαύτους.

-Με το πλαστικό χρήμα, απορροφούν το μετρητό που κυκλοφορεί στην αγορά με τελικό στόχο να μην υπάρχει επαρκές συνάλλαγμα όταν θα γίνει η ρήξη με την ΕΕ.

-Βάζουν τους δοσίλογους της κυβέρνησης να υπογράψουν τρεις και τέσσερις συμφωνίες, για την συνέχιση αποπληρωμής του χρέους σε περίπτωση που φύγουμε από το ευρώ και την ΕΕ.

-Ολοκληρώνουν την αποανάπτυξη στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα ώστε να έχουμε πλήρη εξάρτηση από εισαγόμενα προϊόντα και υλικά πρώτης ανάγκης.

-Προετοιμάζουν έξοδο από την ευρωζώνη ελεγχόμενη απόλυτα από τους δανειστές και το ευρωιερατείο, ώστε να μην φορτωθούν αυτοί το επίσης ελεγχόμενο χάος  που θα επικρατήσει, μέχρι να επιληφθούν οι διεθνείς οργανισμοί, για να αποτελειώσουν το failstate.

Έστω και αυτή την ύστατη στιγμή υπάρχει λύση!

Είναι η δύναμη που θα προκύψει από την συσπείρωση του λαού, σε ένα πραγματικό Λαϊκό Δημοκρατικό Μέτωπο Ανατροπής, χωρίς ηγεμονισμούς και παράγοντες, χωρίς μεγαλόσχημους και προκάτ ηγέτες.
Αυτό μόνο μπορεί να αναγεννήσει το έθνος και να επαναφέρει την πατρίδα και τον λαό στην ευημερία και την αξιοπρέπεια απέναντι στους άλλους λαούς.

Η κλεψύδρα αδειάζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιάννης Αθανασιάδης

Γιάννης Αθανασιάδης
Αγωνίζομαι για την απελευθέρωση και την ευημερία της πατρίδας μου. Πιστεύω στην αυτοδιάθεση των λαών και την ειρηνική συνύπαρξη και αυτονομία των ανθρωπίνων κοινοτήτων. «ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»