Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Εισήγηση Γιαννη Αθανασιάδη κεντρική εκδήλωση ευρωεκλογές 2014

του Γιάννη Αθανασιάδη
  

Συναγωνιστές συναγωνίστριες

Όταν πριν από 4 περίπου χρόνια έκλεισα την εξώπορτα του σπιτιού μου για να κατέβω στο Σύνταγμα το ήξερα βαθειά μέσα μου ότι δεν θα γύριζα στην προηγούμενη ζωή μου.

Από τότε και για όλα αυτά τα χρόνια συναναστρέφομαι με κάτι "περιέργους" τύπους, που μέσα στα σκοτάδια της οικονομικής κατοχής και της διάλυσης του ανθρωπινού ψυχισμού των Ελλήνων, τριγυρίζουν στους δρόμους με ένα Τιτάνιο πείσμα και μια βαθειά λαχτάρα για λευτεριά της πατρίδας.

Κάτι τύπους που μαζεύονται σε πυρήνες σε όλη την Ελλάδα και κάνουν συνελεύσεις κι όλοι μαζί έχουν δημιουργήσει ένα Μέτωπο . Δύσπιστοι και εκρηκτικοί μιλούν για αληθινή δημοκρατία, για αυτοδιάθεση των λαών , για το δικαίωμα του λάου στον εθνικό αυτοπροσδιορισμό του και στα σύμβολα του. Για αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη.

Εδώ σε αυτόν τον ιερό για μας χώρο δίναμε τα ραντεβού και αψηφώντας κάθε κίνδυνο συγκεντρωνόμασταν για να σταθούμε περήφανα απέναντι στο δωσιλογικο καθεστώς και τους πραιτοριανούς του.

Είναι αυτοί οι πεισματάρηδες επαμιτες, που το χουν βάλει σκοπό της ζωής τους να μην ησυχάσουν αν δεν φέρουν την εθνική ανεξαρτησία με λαϊκή κυριαρχία και κοινωνική χειραφέτηση.

Είστε εσείς συναγωνιστές και συναγωνίστριες και ευχαριστώ τον θεό που είμαι ένας από εσάς.

Έχουμε πάρει την σκυτάλη από τους παλιούς αγωνιστές της ανεξαρτησίας και δίνουμε τις μάχες μας ενάντια σε όλους τους οιωνούς και τις Κασσάνδρες των ΜΜΕ.

Σκληρός και ανελέητος αγώνας

Αλλά ( μια – μια ) μάχη κερδίζεται .

Και τώρα συναγωνιστές είμαστε μπροστά σε μια καθοριστική μάχη του αγώνα μας.

Αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στις ευρωεκλογές όχι γιατί ερωτευτήκαμε ξαφνικά αυτό το απάνθρωπο αντιλαϊκό μόρφωμα που λέγεται ευρωπαϊκή ένωση, άλλα γιατί απόφασή μας είναι το επόμενο βήμα

Το επόμενο βήμα που θα δικαιώσει τις προσδοκίες και τους αγώνες μας .

Στη μάχη αυτή λοιπόν των ευρωεκλογών , δίνουν τον αγώνα τους με προσωπικές θυσίες και ανιδιοτελή αυταπάρνηση οι υποψήφιοι μας που απεικονίζουν τον μετωπικό χαρακτήρα του ΕΠαΜ.

Σε αυτή τη μάχη εκτός από τους υποψηφίους υπάρχουν και οι αφανείς ήρωες τα μέλη μας αυτοί που στην πλειοψηφία είναι -είμαστε σε κατάσταση ένδειας και οικονομικής καταστροφής.
Αυτοί οι ήρωες που με αυταπάρνηση έχουν δώσει, όλα αυτά τα χρόνια, 
τα πάντα για να προχωρήσει το μέτωπο και να φτάσει στη μάχη των ευρωεκλογών.

Αυτοί αξίζουν τον θαυμασμό και τον σεβασμό μας. Άσχετα με την έκβαση του αγώνα.


Αδέλφια

Καλή νίκη στον αγώνα μας .
Καλή λευτεριά στην πατρίδα μας.


\\

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιάννης Αθανασιάδης

Γιάννης Αθανασιάδης
Αγωνίζομαι για την απελευθέρωση και την ευημερία της πατρίδας μου. Πιστεύω στην αυτοδιάθεση των λαών και την ειρηνική συνύπαρξη και αυτονομία των ανθρωπίνων κοινοτήτων. «ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»